Áraink

A fizetés kártyával történik, az első foglalás díja: 500 Ft, amivel regisztrálunk téged a rendszerünkben.

Az első foglalási díj kifizetésével meghatalmazol minket, hogy a ledolgozott órák után automatikusan levonjuk a bébiszitter óradíját. Az egyszeri 500 Ft-on és a későbbi óradíjakon kívül nincs más költség. A tranzakciókról mindig tájékoztatunk! Bébiszittereinknek sosem kell készpénzben fizetned!

Alap óradíjak

Megbízható 1500 Ft/óra Megbízható Nálunk még újoncok, viszont ők is tapasztalt bébiszitterek. Több körös kiválasztási folyamatunkon sikeresen szerepeltek.
Tapasztalt 2000 Ft/óra Tapasztalt Saját tapasztalataik mellett nálunk is elég időt eltöltöttek ahhoz, hogy azt mondhatjuk, megismertük őket, és lurkós szülői véleményt is kaptunk rólunk.
Pedagógus 2500 Ft/óra Pedagógus Tapasztalataik mellett komoly elméleti tudással rendelkező bébiszitterek, akiknek pedagógiai diplomájuk is van.

Óradíjat változtató igények:

  • kedvezmény (heti 15-25 óra) -10 %
  • kedvezmény (heti 25-35 óra) -15 %
  • kedvezmény (heti 35 óra felett) -20 %
  • több gyermek +300 Ft/gyermek/óra
  • SNI (Sajátos Nevelési Igény) +500 Ft/gyermek/óra
  • idegen nyelven (alap kommunikáció) +200 Ft/óra
  • idegen nyelven (erős kommunikációs szint) +500 Ft/óra
  • idegen nyelven (magas szint) +1000 Ft/óra

Utazási költségtérítés

Oda-vissza összesen maximum 1 óra utazást vállalunk ingyen. Ha az utazás ennél több, megkezdett óránként egy óradíjat számolunk fel. Ezen felül amennyiben bébiszitterünknek a BKV bérlet használata mellet jegyet kell vennie valamilyen tömegközlekedési eszközre, vagy saját autóját kell használnia, extra útiköltséget számolunk fel.

Utóbbi két esetben az útiköltséget a babysitter állapítja meg, és az óradíjjal együtt fizetendő.

Alkalmi éjszakai gyermekvigyázás esetén (amennyiben a babysitternek 22:00 és 3:00 között kell utaznia) a babysitter taxival közlekedik, ennek költsége a családot terheli.

Rendszeres éjszakai gyermekvigyázásnál a babysitterrel szükséges egyeztetni a hazautazás módját. Ha nem érzi magát biztonságban az éjszakai járatokon, akkor a taxi ára is a szülőt terheli.

Kezdd el a keresést, hogy kiválaszthasd
a neked ideális óradíjat!