Bébiszitterre mindenkinek szüksége van!

A Lurkó Bébiszittert azért hoztuk létre, mert szeretjük a gyerekeket. A gyermeknevelést tartjuk az élet legjelentőségteljesebb és legizgalmasabb feladatának, és egyben a legnemesebb és legnehezebb hivatásnak, mindezért küldetésünknek tartjuk a szülők támogatását.

Rohanó világunkban a családi egyensúly fenntartása érdekében egyre nagyobb szükség van külső segítség bevonására. A főállású szülők pihenő idejét ugyanannyira fontosnak tartjuk mint a dolgozó szülők segítését.

A szülők számára a felszabadult idő befektetés lehet saját kikapcsolódásába, kapcsolataiba, munkájába vagy párkapcsolatába.

Gyermekvigyázás differenciált neveléssel!

Az intézmények bár törekednek, de a csoportos foglalkozások miatt képtelenek teljes mértékben az egyénnel foglalkozni és kénytelenek sémákat alkalmazni.

Mi olyan kapcsolatra törekszünk a gyermekkel, melyet a bizalomra építünk, elvárások és hasonlítások nélkül. A differenciált nevelésben hiszünk, melynek alapja mindig a gyermek, mint önálló individuum.

Célunk a gyermek személyiségéhez alkalmazkodó gyermekfelügyelet megteremtése, a lurkó számára olyan környezet biztosítása, ahol biztonságban érezheti magát.

A bébiszitterek mögött!

A bébiszitterkedés magányos szakma. Ezt alapítóként is éveken át éreztük, mielőtt létrehoztuk a Lurkó Bébiszittert.
Olyan hátteret igyekszünk teremteni, amelyre a bébiszittereink is bizalommal támaszkodhatnak.

Szakmailag és emberileg is támogatjuk a bébiszittereinket, programokat szervezünk és egy csapatként állunk mögöttük, hogy érezzék nincsenek egyedül. Bébiszittereinknek nem kell foglalkozniuk álláskereséssel, saját maguk hirdetésével így minden energiájukat a lurkókra tudják fordítani.

Mivel bébiszittereink hivatásként tekintenek a gyermekvigyázásra, ezért hisszük, hogy nálunk a szerető és féltő kezekben lesz gyermeked.


Ígérjük, vigyázunk rá!

Irány a foglalás!
Ajánlatkérés