Gyakori kérdések

Elsősorban azzal foglalkozunk, hogy bizalomra épülő hosszútávú kapcsolatokat teremtünk szülők és bébiszitterek között. Két irányból lehet nekifutni annak, hogy megtaláld nálunk azt a bébiszittert aki legjobban illik hozzátok. Az egyik lehetőség, hogy nézegeted a bébiszittereinket, és aki megtetszik azt lefoglalod.

Ilyenkor a bébiszitter 24 órán belül válaszol neked, hogy vállalja-e a feladatot. Ennek előnye, hogy a neked szimpatikus személyek biztosan válaszolnak, hátránya hogy nagy az esélye hogy a kiválasztott bébiszitternek pont nem megfelelő amit kérsz, és lassú így egyesével haladni. A másik lehetőség hogy ajánlatot kérsz, ilyenkor minden bébiszitterünknek elküldjük az igényedet, majd elküldjük azok ajánlatát, akik vállalják.

Ennek előnye, hogy akit ajánlunk ő biztosan vállalja amit kérsz, a hátránya azonban hogy bár mindenki megkapja, nem mindenki nézi meg, mert egy nap sok ajánlatkérésünk van. Akár mindkét úton is elindulhatsz egyszerre.

Eddig összesen több mint 7.000-n jelentkeztek hozzánk, akikből alig több mint 200 embert választottunk ki.

Mivel állandó a túljelentkezés hozzánk, egyre szogorúbb követelményeket támaszthatunk a lennedő bébiszittereinkkel szemben, és csak a legjobbakkal dolgozunk. A folyamat 3 részből áll, először önéletrajzokat bírálunk el.

A legjobbakkal egy részletes pályázatot készíttetünk el, és közülük is a legjobbakkal találkozunk személyesen. Ekkorra már mindent tudunk róluk, amit tudni lehet valakiről, és ilyenkor már csak a személyes kisugárzást az önazonosságot és az ápoltságot figyeljük. A legfőbb szűrő, hogy csak olyanokat választunk, akikre mi is örömmel rábíznánk saját gyermekeinket.

Végül a családok teljes igényeink figyelembevételével, figyelve a távolságra, az időpontokra, a gyermek nemér és korára választjuk ki a legmegfelelőbb személyeket.

Igen, rendszeres bébiszitterkedés esetén 1 órás ingyenes ismerkedést biztosítunk.

Alkalmi esetben is van lehetőség ismerkedésre egy előzetesen egyeztetett időpontban, ennek ugyanolyan óradíja van mint a gyermekvigyázásnak.

Rendszeres esetben ugyanakkor 1 óra kevés arra hogy bármelyik fél elkötelezze magát, de erre nincs is szükség, hiszen a kapcsolat során jogilag bármelyik fél azonnali hatállyal indoklás nélkül kiléphet a kapcsolatból.

Természetesen ha egy bébiszitterünk indoklás nélkül hagyná el egy családunkat, akkor azonnal megszüntetnénk vele az együttműködésünket, ezért attól nem kell félni, hogy a bébiszitter eltűnik, nem is történt még ilyen.

Családjaink azonban könnyedén léphetnek vissza egy kapcsolatból, ha elvész a szimpátia vagy a bizalom.

Kevés olyan munka van, ami ennyire a bizalmi kapcsolatról szól mint a bébiszitterkedés.

Ezért mint minden más kapcsolatban itt is hiányozhat a kémia, elmúlhat a szimpátia, adódhatnak nehézségek akár konfliktusok.

Munkaidőnk jelentős részében foglalkozunk azzal, hogy bébiszittereinket meghallgatjuk, a kérdéseikre válaszolunk, és bátorítjuk őket hogy ne magányosan kelljen végezniük munkájukat.

Ugyanígy a szülőknek is segítünk ha bármilyen kérdéses szituáció jön fel, igyekszünk a korábbi tapasztalatok alapján olyan tanácsokat adni, amellyel a bizalom sérülése nélkül rendezni lehet a félreértéseket.

Ha ez mégsem sikerül, a lehető leggyorsabban igyekszünk új bébiszittert találni.

Cégünk egyik alapértéke a készpénzmentesség.

Ez kiemelten fontos egy ilyen területen, ahol nagyon sokan feketén dolgoznak.

A készpénzmentes fizetés első számú oka az egyszerűség, hiszen így családjaink a kínos fizetős jelenetek, pénzfelváltások nélkül kattintással tudnak fizetni.

A második oka a kártyás fizetésnek az átláthatóság.

Korábban gyakori volt az utólagos vita a ledolgozott és kifizetett órákról, amióta rendszerünkön keresztül megy a fizetés, egyértelmű, átlátható és utólag is visszakereshető a percre pontos elszámolás.

Így van lehetőségünk arra is hogy nem kell megkezdett órákkal bíbelődni hanem perc alapon tudunk elszámolásokat készíteni.

A bébiszitter szolgáltatásról bébiszittereink riportot készítenek egy zárt rendszerben, amit azonnal elküldünk e-mailben a szülőknek.

Amennyiben egy szülő nem ért egyet az elszámolással, ezt jelezni tudja, ha minden rendben akkor gombnyomással tud fizetni.

A fizetéssel tehát a szülőknek nincs teendőjük amíg meg nem kapják az elszámoló e-mailt.

Ha az esetleg a spamekben vagy valahol eltűnik, akkor saját adataik között a tranzakciók fül alatt is tudnak közvetlenül fizetni.

További kérdéseid vannak?

Lépj kapcsolatba velünk
Ajánlatkérés