Lurkó Napközis tábor 7-11 éves gyerekeknek

Napközis tábort szervezünk alsó tagozatos gyerekeknek, ahol a nyári szünet idején kiscsoportos közösségben, érdekes tevékenységek között, sokat játszva fejlődhetnek.

2020-06-12

A tábor különös aktualitása az elmúlt hónapok karanténban telt időszaka, amikor a gyerekek kortárs közösség nélkül, családjuk körében töltötték napjaikat. Ez lehetett szenvedés, de extra szünidő is, bezártság, vagy végre együttlét, és persze mindezek fura keveréke.


A tábor alatt szeretnénk segíteni feldolgozni ezeket az élményeket, kielégíteni a gyerekek társaság és közösség iránti vágyát, a hosszú időszak miatt unalmassá vált tevékenységek után új ingereket, játékokat, alkotást, közös tevékenykedést kínálni.


Emellett szeretnénk becsempészni egy kis fejlesztést, hogy ha az elmaradt iskolai órák vagy terápiák miatt lemaradás keletkezett volna, akkor lássuk, hogy miben és hogyan kellene segíteni. Mindezt nem leültetős, tanórás, feladatlapos formában, hanem minden délelőtt egy 2X félórás olyan közös tevékenység formájában, ahol olyan feladatot is meg kell oldani, amiből mi látjuk, hogy hogy megy az olvasás, gondot okoz-e a szöveg értelmezése, biztos-e a szám és a mennyiségek fogalma, téveszti-e az irányokat, milyen az írásmozgás (grafomotorika), és ehhez hasonlók.

 

A tábor helyszíne: Csillagberek Waldorf Iskola (1042 Budapest, Árpád út 161.)

időpontja:
1. tábor: 2020.07. 06-10. és
2. tábor: 2020.07.20-24.,

naponta 8-17 óráig

A tábor díja: 38 000 Ft ami tartalmazza az étkezéseket és a foglalkozásokhoz szükséges eszközök és alapanyagok árát.

Maximális létszáma: 15 gyermek

A jelentkezési határidő:
az 1. heti táborra: 2020.06.25.
a 2. heti táborra: 2020.07.10.

 

A tábor előtti héten minden gyerekkel szeretnénk találkozni és megismerkedni, erről a szülőkkel telefonon egyeztetünk. A tábort két bébiszitterünk tartja:


Gadó Márta -- gyógypedagógus
(Bemutatkozó videó és részletes adatlap megtekintéséhez kattints ide) 

Palkó Eszter -- Waldorf pedagógus
(Bemutatkozó videó és részletes adatlap megtekintéséhez kattins ide.)

 

A táborral kapcsolatos kérdéseiket illetve jelentkezési szándékukat a hello@lurkobebiszitter.hu címre várjuk!

 

 

Kezdd el a keresést, hogy kiválaszthasd
a neked ideális bébiszittert!