Unod a keresgélést?

Ha nem találod a neked megfelelő bébiszittert, ne add fel, hanem kérj ajánlatot!

A bébiszitter keresés során néhány információ megadásával pár perc alatt megtalálhatod azokat a bébiszittereket, akik megfelelnek elképzeléseidnek.

A keresést követően megnézheted az egyes bébiszitterek arcképét, bemutatkozását, szülői visszajelzését, a legmeghatározóbb gyermekekkel kapcsolatos élményét, minden eddigi tapasztalatát, tanulmányaid és erősségeit.

Így átfogó képet kaphatsz a bébiszitterről már az első találkozás előtt. Oldalunk használata, a keresés és a foglalás mindig ingyenes, rendszeres foglalásnál az ismerkedés is ingyenes!

A gyermekvigyázás alapja a bizalom.

A bébiszitterre szemünk fényét bízzuk, mindez a legintimebb helyen történik, az otthonunkban. Hogyan dönthetnénk el ki alkalmas erre?

Bébiszittereink több körös kiválasztási folyamaton majd egy próbaidőszakon esnek át. Megbízhatóak, életvidámak, nyitottak és szívük a gyermekekért dobog. Minden bébiszitterünk leinformálható.

Számítunk családjaink visszajelzésére és értékelésére a bébiszittereink munkáját illetően, mely további referencia pontként szolgál ahhoz, hogy más szülők is nyugodt szívvel bízzák a lurkókat a bébiszittereinkre.